Missie, visie en waarden

Missie

 

Intactic maakt mensen bewust om met behulp van slimheid en inzicht bedreven en alert te worden in het bewaren van hun intactheid.

“Think Tactically, Feel Intact”

 

Visie

 

Intactic levert een bijdrage door:

 

Klanten te begeleiden door middel van kennis, methodiek, kracht en esprit met als doel om ze aandachtig te maken voor het gedrag van anderen en bewust te worden van hun nabijheid. Daarenboven coachen we onze klanten naar het herkennen en erkennen van hun eigen kracht en hun extrinsieke omgangsvorm.

 

Organisaties te begeleiden die vanuit innerlijke en uiterlijke duurzaamheid een bloeiend bedrijf willen zijn, waar medewerkers zich mee verbinden vanuit toewijding voor het vak en de organisatiedoelen.

 

Kernwaarden

 

Onderscheidend zijn

Jezelf durven zijn en voor je eigen waarden opkomen. Staan voor wie je bent. Echtheid, authenticiteit… Weten dat je uniek bent en je ‘eigen zelf’ aanvaarden.

 

Gelijkwaardigheid

Hoe verschillend we ook van elkaar kunnen zijn, we zijn evenwaardig. Je kwaliteiten, voorkeuren, persoonlijke opinie, gender, levenservaring...Iedereen heeft een rugzak vol interessante kennis en in de kern zijn we desondanks hetzelfde? ‘You are your client’

 

Integriteit

Discretie en fijngevoeligheid. Het geeft een aangename gedachte en een fijn gevoel om te weten dat je je relaas kunt vertellen in alle veiligheid.

 

Dienend leiderschap

Je leven sturen vanuit persoonlijke kracht met visie en bewustzijn. Proactief handelen in plaats van reactief. Weten dat de enige leider de leider in jou is. Goed voor jezelf zorgen en vanuit die houding dienend aan het grotere geheel, aan anderen. Met hart en ziel werken, hoge ambities hebben: om alle talenten te leven en in de wereld te zetten.

 

Inspirerend

Een bezieling zijn voor anderen met een gezonde dosis relativeringsvermogen. Je licht laten schijnen zodat je een inspiratie kunt zijn voor anderen. Inspireren werkt aanstekelijk.


Realistisch

Werken op maat van de klant. De oplossingen zitten in jezelf. Intactic filtert, samen met jou, en vormt het om naar een concreet actieplan.

 

Humor

Werkt. Geloof niet alles wat je denkt. Veel van onze gedachten kunnen een bron van amusement zijn.

Ze herkennen en relativeren met een nootje humor is een stressverlager.

‘Ik stresseer me door stress voordat er zelfs maar stress is om me over te stressen. Vervolgens stress ik van de stress die ik krijg omdat ik zou kunnen stressen. … erg stresserend’

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now