Missie, visie en waarden

Missie

 

Jouw intactheid tactvol en tactisch bewaren

“Think Tactically, Feel Intact”

 

Visie

 

Intactic levert een bijdrage door:

 

Klanten te begeleiden door middel van kennis, methodiek, kracht en esprit met als doel om ze aandachtig te maken voor het gedrag van anderen en bewust te worden van hun eigen handelingen. Daarenboven coachen we onze klanten naar het herkennen en erkennen van hun eigen kracht en hun extrinsieke omgangsvorm.

 

Organisaties te begeleiden die vanuit innerlijke en uiterlijke duurzaamheid een bloeiend bedrijf willen zijn, waar medewerkers zich mee verbinden vanuit toewijding voor het vak en de organisatiedoelen.

 

Kernwaarden

 

Onderscheidend zijn

Jezelf durven zijn en voor je eigen waarden opkomen. Staan voor wie je bent. Echtheid, authenticiteit… Weten dat je uniek bent en je ‘eigen zelf’ aanvaarden.

 

Gelijkwaardigheid

Hoe verschillend we ook van elkaar kunnen zijn, we zijn evenwaardig. Je kwaliteiten, voorkeuren, persoonlijke opinie, gender, levenservaring...Iedereen heeft een rugzak vol interessante kennis en in de kern zijn we desondanks hetzelfde. 

‘I am my client’

 

Integriteit

Discretie en fijngevoeligheid. Weten dat je je relaas kunt vertellen in alle veiligheid en vertrouwelijkheid.

 

Dienend leiderschap

Je leven sturen vanuit persoonlijke kracht met visie en bewustzijn. Proactief handelen in plaats van reactief. Weten dat de enige leider de leider in jou is. Goed voor jezelf zorgen en vanuit die houding dienend aan het grotere geheel, aan anderen. Met hart en ziel werken, hoge ambities hebben om alle talenten te leven en in de wereld te zetten.

 

Inspirerend

Een bezieling zijn voor anderen met een gezonde dosis relativeringsvermogen. Je licht laten schijnen zodat je een inspiratie kunt zijn voor anderen. Inspireren werkt aanstekelijk.


Realistisch

Werken op maat van de klant. De oplossingen zitten in jezelf. Intactic filtert, samen met jou, en vormt het om naar een concreet actieplan.

 

Humor

Werkt. Geloof niet alles wat je denkt. Veel van onze gedachten kunnen een bron van amusement zijn.

Ze herkennen en relativeren met een nootje humor is een stressverlager.